skip to Main Content

PARLAYAN wil bijdragen aan een wereld waarin iedereen zich welkom voelt. Een wereld waarin iedereen zijn talenten en mogelijkheden kan benutten en een eigen rol in de maatschappij kan vervullen.

Dit doen wij door het aanbieden van zorg ter versterking van de zelfredzaamheid van de cliënt. Wij bieden hulp die de cliënt positief bekrachtigd, zodat deze zijn of haar talenten en kracht (opnieuw) ontdekt. Daarbij werken wij niet probleem-georiënteerd, maar oplossingsgericht. Wij als begeleiders willen daarin het goede voorbeeld geven. Want wat je uitstraalt, krijg je terug! Je enthousiasme en passie worden besmettelijk en trekken andere mensen aan. Dat werkt zowel voor ons als medewerkers, maar zeker ook voor onze cliënten.

Om erachter te komen wat de behoeften en belemmeringen van onze cliënten zijn luisteren wij vooral, want wanneer luisteren om te reageren overgaat in luisteren om te begrijpen, ontstaat er contact en duidelijkheid. We voeren niet alleen gesprekken maar komen ook in beweging en gaan samen aan de slag. Bij elke cliënt die begeleiding via onze organisatie krijgt werken wij systeemgericht. Door de belangrijke mensen in de omgeving van de cliënt bij de begeleiding te betrekken, boeken we duurzame resultaten.

Back To Top