skip to Main Content

Opgroeien is een hele klus. Jongeren onder de 18 jaar kunnen tegen problemen aanlopen waar ze ondersteuning en begeleiding bij kunnen gebruiken. Ook kan het gebeuren dat binnen het gezin de zaken niet gaan zoals iedereen graag zou willen. Zowel voor jeugdigen als gezinnen biedt PARLAYAN begeleiding thuis. Daarnaast is bij PARLAYAN ook diagnostisch onderzoek en behandeling voor kinderen met psychische en psychiatrische klachten mogelijk.

De medewerkers van PARLAYAN hebben veel ervaring met het begeleiden van vluchtelingenjongeren naar zelfstandigheid, het bieden van opvoedingsondersteuning aan gezinnen met meerdere problemen en behandeling en diagnostiek voor kinderen en jongeren met psychische klachten. We werken in nauwe samenwerking en in afstemming met ouders (en/of wettelijk vertegenwoordiger), het netwerk, de verwijzers en andere direct betrokkenen zoals bijvoorbeeld de kinderopvang en school.

PARLAYAN beschikt over SKJ- en BIG-geregistreerde medewerkers. Door middel van systeembegeleiding, passende interventies, een cultuursensitieve aanpak met waar nodig extra inzet van ervaringsdeskundigen en/of snelle toegang tot gespecialiseerde behandeling activeren en motiveren wij om problemen aan te pakken. Benieuwd of deze aanpak iets voor u of uw cliënt is? Laat een berichtje achter via het contactformulier. Wij reageren dan binnen 5 werkdagen met een uitnodiging voor een kennismaking.

Back To Top